Egyéb kategória bejegyzései

Oktatási információk (2017/2018. tanév, tavaszi félév)

Kedves Hallgatóink!

A 2017/2018. tanév tavaszi félévében a mintatanterv változása miatt nem tartunk Állatorvosi biokémia előadásokat és gyakorlatokat. A félév során a Biokémiai Osztály az alábbi kurzusokat indítja:

  1. Állatorvosi biokémia 2. vizsgakurzus: a vizsga letételére a nyári vizsgaidőszakban kerülhet sor. Felmerülő kérdések esetén egyéni vagy csoportos konzultáció igényelhető Dr. Mátis Gáborral való egyeztetés alapján (Matis.Gabor@univet.hu).
  2. Patobiokémia fakultáció: keddenként 14:15-15:45-ig kerül megtartásra a Kemény Armand (Biokémia-Élettan) előadóban. Az első előadás időpontja: 2018. február 27. Előtanulmányi követelmény: Állatorvosi biokémia 1. Előadók: Dr. Neogrády Zsuzsanna, Dr. Mátis Gábor, Dr. Hatala Patrícia.
  3. Molekuláris tumorbiológia fakultáció: keddenként 17:15-18:45-ig kerül megtartásra a Kemény Armand (Biokémia-Élettan) előadóban. Az első előadás időpontja: 2018. február 27. Előtanulmányi követelmény: Állatorvosi biokémia 2., Általános kórtan. Előadók: Dr. Neogrády Zsuzsanna, Dr. Vajdovich Péter, Dr. Mátis Gábor, Kulcsár Anna.

 

További információkért forduljanak Dr. Mátis Gáborhoz (Matis.Gabor@univet.hu).

Budapest, 2018. február 5.

Dr. Mátis Gábor
egyetemi adjunktus

Zárthelyi dolgozat

Kedves Hallgatóink!

Az Állatorvosi biokémia 1. zárthelyi dolgozat (ZH) megírására 2017. április 19-én (szerdán) 7:15-től kerül sor a Kemény Armand előadóban. A dolgozat anyaga: a félév előadásain elhangzottak a 2017. április 3-i előadás anyagával bezárólag.

Addig is mindenkinek nagyon kellemes, szép Húsvéti Ünnepeket, és sikeres dolgozatot kívánunk!

A Biokémia csapata

Órák a március 13-i héten

Kedves Hallgatóink!

A március 13-i héten – a félév elején kihirdetett időbeosztás szerint – laboratóriumi gyakorlatokat, plenáris gyakorlatot és Patobiokémia fakultációs előadást nem tartunk, viszont az Állatorvosi biokémia 1. előadás március 13-án a szokott időben megtartásra kerül. Mindenkinek szép március 15-i ünnepet és jó sítábort kívánunk!

Üdvözlettel:

a Biokémia csapata

Félévkezdési információk

Kedves Hallgatóink!

A félév első hetében február 6-án (hétfőn) 10:15-től tartjuk az első előadást a Kemény Armand (Biokémia-Élettan) előadóban. Az első plenáris gyakorlatra február 8-án (szerdán) 9:15-től kerül sor a páratlan csoportok, és február 15-én (szerdán) 9:15-től a páros csoportok számára a Magyary-Kossa (Gyógyszertan) előadóban. A laboratóriumi gyakorlatok a február 13-i héten kezdődnek a páratlan, és a február 20-i héten a páros csoportok számára.

A Biokémia csapata