Zárthelyi dolgozat

Kedves Hallgatóink!

Az Állatorvosi biokémia 1. zárthelyi dolgozat (ZH) megírására 2017. április 19-én (szerdán) 7:15-től kerül sor a Kemény Armand előadóban. A dolgozat anyaga: a félév előadásain elhangzottak a 2017. április 3-i előadás anyagával bezárólag.

Addig is mindenkinek nagyon kellemes, szép Húsvéti Ünnepeket, és sikeres dolgozatot kívánunk!

A Biokémia csapata

Órák a március 13-i héten

Kedves Hallgatóink!

A március 13-i héten – a félév elején kihirdetett időbeosztás szerint – laboratóriumi gyakorlatokat, plenáris gyakorlatot és Patobiokémia fakultációs előadást nem tartunk, viszont az Állatorvosi biokémia 1. előadás március 13-án a szokott időben megtartásra kerül. Mindenkinek szép március 15-i ünnepet és jó sítábort kívánunk!

Üdvözlettel:

a Biokémia csapata

Félévkezdési információk

Kedves Hallgatóink!

A félév első hetében február 6-án (hétfőn) 10:15-től tartjuk az első előadást a Kemény Armand (Biokémia-Élettan) előadóban. Az első plenáris gyakorlatra február 8-án (szerdán) 9:15-től kerül sor a páratlan csoportok, és február 15-én (szerdán) 9:15-től a páros csoportok számára a Magyary-Kossa (Gyógyszertan) előadóban. A laboratóriumi gyakorlatok a február 13-i héten kezdődnek a páratlan, és a február 20-i héten a páros csoportok számára.

A Biokémia csapata